Purmerend

Vogels zetten het stadhuis op stelten

Purmerend – Het ziet er indrukwekkend uit bij de gemeente Purmerend. Met aankondigingen “Pas op! Vallende stenen” en afzetlint is het gebied naast de ingang van het stadhuis in Purmerend afgezet.

Navraag bij de gemeente leverde een hilarische situatie op. “Zit je op je stoel? Wij vermoeden dat er één of meerdere vogels op het dak zitten die kleine stenen naar beneden gooien. Maar we willen het zekere voor het onzekere nemen, dus laten we de borden twee dagen staan”, aldus een medewerker van de afdeling communicatie.

Bezoekers kunnen veilig naar binnen lopen. “Het is vervelend als je het gemeentehuis in loopt en een kiezel op je hoofd krijgt. Maar het is geen levensbedreigende situatie”, verzekerde de medewerker ons.

Foto’s: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.