8.2 C
Purmerend
dinsdag 31 januari 2023
HomeGemeenteProject Garantiebanen leidt tot vaste aanstelling

Project Garantiebanen leidt tot vaste aanstelling

Purmerend – Wethouder Mario Hegger is trots op vijf collega’s bij de gemeente Purmerend die vanuit een afstand op de arbeidsmarkt bij de gemeente in dienst komen. Dat werd gevierd op woensdag 7 november met mooie woorden van begeleiders en de wethouder. Daar hoorden natuurlijk bloemen en een groepfoto bij om dit feestelijke moment vast te leggen.

De gemeente Purmerend is twee jaar geleden gestart met het project Garantiebanen. Het doel van het project is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen de gemeente een kans te geven op een arbeidsplek.

Toegevoegde waarde

Via het project Garantiebanen heeft een meewerkend voorman van de gemeente de afgelopen periode een groep van vijf mannen begeleid. Zij voerden diverse werkzaamheden uit in de openbare ruimte van Purmerend. De mannen hebben in deze periode grote (persoonlijke) groei laten zien. Ook werd hun toegevoegde waarde met betrekking tot de taken die ze uitvoeren duidelijk. Daarom geeft de gemeente hen nu een vaste aanstelling.

Trots

Wethouder Mario Hegger: ”Ik ben trots op deze collega’s en hun begeleiders. Zij hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt en met een prachtig resultaat: een vast contract! Ik wens hen heel veel werkplezier bij de gemeente. Wij gaan door om nog meer mensen op deze manier aan werk te helpen.”


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,204FansLike
2,236VolgersVolg
1,550VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.2 ° C
9 °
6.8 °
88 %
3.1kmh
100 %
di
8 °
wo
7 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.