15.8 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomeBREAKINGRegio Purmerend bedankt alle lezers!

Regio Purmerend bedankt alle lezers!

Purmerend – Exact twee jaar en een week na de lancering van Regio Purmerend hebben wij de 5000 Facebook-likes gehaald. En dat zijn niet zomaar likes! Het zijn 5000 betrokken inwoners die dagelijks via Regio Purmerend op de hoogte blijven van alles wat er in onze regio gebeurt!

500.000 pageviews en 65.000 unieke regionale bezoekers per maand! Regio Purmerend is trots! Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor de reacties op onze berichten. Voor de input voor nieuwe berichten die jullie ons geven. Voor jullie verslaan wij het nieuws!

Inmiddels beginnen ook de regionale adverteerders ons te vinden. En dat is belangrijk! Regio Purmerend begon ooit als hobby-projectje en is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Lokale ondernemers helpen ons om onafhankelijk en ongesubsidieerd nieuws te kunnen blijven maken. En wij helpen de ondernemers om hun product of dienst onder de aandacht van het publiek te brengen. 65.000 potentieel klanten uit onze buurt!

Maar dat is niet alles wat we willen en kunnen. We willen een Media-Hub starten in de binnenstad. Een Hub waar iedereen welkom is. Waar je even een kop koffie kan pakken. Waar gewerkt wordt aan journalistieke producten in schrift, beeld en geluid. Een Hub waar nieuwe media-concepten niet worden geschuwd maar juist wordt aangemoedigd. Een Hub waar kinderen, jongeren en iedereen die maar wil een camera en microfoon kunnen pakken om te vloggen of andere dingen mee te gaan doen zoals interviews afnemen, evenementen in beeld brengen en veel meer zaken over wat hun bezighoudt. Een Hub die vooral jongeren moet interesseren en inspireren om een media opleiding te gaan volgen. Een Hub waar je een plaats hebt om te sparren met anderen over een “journalistiek” onderwerp. Een Hub waar je even kan binnenlopen om te werken. Een Hub van ons allemaal. Noem het filosofisch. Noem het idealistisch maar wij denken echt dat we met een Hub de samenleving kunnen verbinden. Pas dan kunnen wij echt los gaan.

Bent u lezer? Like ons of geef ons een beoordeling op Facebook!

Bent u ondernemer? Bekijk dan hier wat wij voor elkaar kunnen betekenen!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.8 ° C
17.3 °
14.4 °
75 %
0.9kmh
91 %
vr
16 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.