* Goede doelenEvenement

Rondje Koemarkt voor de Dierenambulance – dineren voor 50 euro in 3 restaurants

Purmerend – De mannen Tafelronde 60 Waterland organiseren ook dit jaar weer “Rondje Koemarkt”. Op 22 november kunt u culinair genieten terwijl u het goede doel steunt. De verwachte opbrengst van €1200 komt geheel ten goede aan Stichting Dierenambulance Purmerend en Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland.

De restaurants die mee doen zijn Kozee, De Stallen en Tabasco. In ieder restaurant geniet u van een heerlijk gerecht en een mooi glas wijn. Nadat u de drie restaurants bezocht heeft, wordt u nog een afzakkertje aangeboden in Biercafe de Bonte Koe.

De tafelheren van Roundtable 60 staan op de drie locaties zelf in de bediening. De horecagelegenheden sponsoren mee door de ruimten beschikbaar te stellen en de gerechten tegen een laag tarief te serveren, zodat er een mooi bedrag over blijft voor de goede doelen.

De ontvangst op donderdag 22 november is om 18:45 uur. Wilt u meedoen aan Rondje Koemarkt? Dat kan voor €50,– per persoon.  In totaal waren er 120 plekken beschikbaar. Hiervan is meer dan de helft al verkocht.

U kunt reserveren via dit formulier. Hier kunt u ook eventuele dieetwensen of allergieën aangeven.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.