8.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* Goede doelenRondje Koemarkt voor de Dierenambulance - dineren voor 50 euro in 3...

Rondje Koemarkt voor de Dierenambulance – dineren voor 50 euro in 3 restaurants

Purmerend – De mannen Tafelronde 60 Waterland organiseren ook dit jaar weer “Rondje Koemarkt”. Op 22 november kunt u culinair genieten terwijl u het goede doel steunt. De verwachte opbrengst van €1200 komt geheel ten goede aan Stichting Dierenambulance Purmerend en Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland.

De restaurants die mee doen zijn Kozee, De Stallen en Tabasco. In ieder restaurant geniet u van een heerlijk gerecht en een mooi glas wijn. Nadat u de drie restaurants bezocht heeft, wordt u nog een afzakkertje aangeboden in Biercafe de Bonte Koe.

De tafelheren van Roundtable 60 staan op de drie locaties zelf in de bediening. De horecagelegenheden sponsoren mee door de ruimten beschikbaar te stellen en de gerechten tegen een laag tarief te serveren, zodat er een mooi bedrag over blijft voor de goede doelen.

De ontvangst op donderdag 22 november is om 18:45 uur. Wilt u meedoen aan Rondje Koemarkt? Dat kan voor €50,– per persoon.  In totaal waren er 120 plekken beschikbaar. Hiervan is meer dan de helft al verkocht.

U kunt reserveren via dit formulier. Hier kunt u ook eventuele dieetwensen of allergieën aangeven.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.