Inloopavond Brantjesoever in Villa Clementine op 19 november

Artist impressie vorig plan uit 2016. HSB presenteert op 19 november 2018 een aangepast plan.

Purmerend – HSB Ontwikkeling en de gemeente verzorgen op maandag 19 november van 20.00 tot 21.30 uur een inloopavond over de Brantjesoever in Villa Clementine aan Plantsoengracht 8. Tijdens deze inloopavond wordt het (aangepaste) plan voor het gebied gedeeld.

Tijdens de inloopavond zijn er verschillende stands van de gemeente en HSB Ontwikkeling. HSB toont hier het aangepaste ontwerp en geeft antwoord op mogelijke vragen. Daarnaast kunnen bezoekers bij de stands terecht voor informatie over het proces en de globale planning.

Voortzetten project

Een aantal jaren geleden startte de gemeente Purmerend een participatietraject met omwonenden over de herontwikkeling van de Brantjesoever. Daar is destijds, in samenwerking met HSB Ontwikkeling, een plan voor het gebied uitgekomen. In het plan is veel aandacht voor het historisch belang van de locatie. De crisis zorgde er helaas voor dat het project een tijd stil kwam te liggen. Inmiddels is het plan weer opgepakt en is hierin aantal wijzigingen doorgevoerd.

Relevant bericht:

Koopovereenkomst eerste deel Brantjesoever getekend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt