Purmerendwonen

Inloopavond Brantjesoever in Villa Clementine op 19 november

Purmerend – HSB Ontwikkeling en de gemeente verzorgen op maandag 19 november van 20.00 tot 21.30 uur een inloopavond over de Brantjesoever in Villa Clementine aan Plantsoengracht 8. Tijdens deze inloopavond wordt het (aangepaste) plan voor het gebied gedeeld.

Tijdens de inloopavond zijn er verschillende stands van de gemeente en HSB Ontwikkeling. HSB toont hier het aangepaste ontwerp en geeft antwoord op mogelijke vragen. Daarnaast kunnen bezoekers bij de stands terecht voor informatie over het proces en de globale planning.

Voortzetten project

Een aantal jaren geleden startte de gemeente Purmerend een participatietraject met omwonenden over de herontwikkeling van de Brantjesoever. Daar is destijds, in samenwerking met HSB Ontwikkeling, een plan voor het gebied uitgekomen. In het plan is veel aandacht voor het historisch belang van de locatie. De crisis zorgde er helaas voor dat het project een tijd stil kwam te liggen. Inmiddels is het plan weer opgepakt en is hierin aantal wijzigingen doorgevoerd.

Relevant bericht:

Koopovereenkomst eerste deel Brantjesoever getekend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.