112Purmerend

Purmerender slaat politieagent, agent loopt hersenschudding op

Purmerend – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een 26-jarige man uit Purmerend een politieagent geslagen. Hierbij liep de politieagent een hersenschudding op. De 26-jarige man is aangehouden.

Rond 05.15 uur kreeg de politie een melding dat er een conflict zou zijn op de Albrecht Sprengerstraat. Eenmaal ter plaatse zagen de agenten dat er een man in bedwang werd gehouden. Toen de omstanders deze man loslieten gaf de man een van de agenten een vuistslag op het hoofd.

De 26-jarige man uit Purmerend is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De agent is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd en heeft een hersenschudding opgelopen. De politie stelt een onderzoek in naar het conflict.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.