11.2 C
Purmerend
vrijdag 31 maart 2023
HomeEvenementGriezelige Sint Maarten in de Fresiastraat

Griezelige Sint Maarten in de Fresiastraat

Purmerend – Vanavond ging voor de vierde keer een gratis toegankelijke kinderevenement van start. In de Fresiastraat hebben ze er een combinatie van Sint Maarten en Halloween van gemaakt. Voordat het evenement van start ging stond er al een dikke rij voor de ingang te wachten. Roby Hazelhof is de trotse organisator en de spil in het geheel.

Roby: “Dit is de vierde keer dat ik dit samen met vrienden organiseer. Met Halloween wordt in Nederland niet zo veel gedaan dus besloten we vier jaar terug om er een combinatie van te maken. En het slaat aan. Zie die rijen!” Diverse bekende karakters liepen in het rond om samen met kinderen op de foto te gaan. Sommige kinderen kwamen geschminkt naar het evenement. In een tent die voor een een paar woningen stond konden de kinderen popcorn, snoepgoed, appels en veel meer krijgen om in de Sint Maarten zak mee naar huis te nemen.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
11.2 ° C
11.7 °
10.6 °
92 %
1.3kmh
100 %
vr
11 °
za
9 °
zo
9 °
ma
8 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.