112Purmerend

Vier minderjarige Purmerenders aangehouden na straatroof

Purmerend – Een 23-jarige man uit Hoogkarspel is zondag rond 02.00 uur het slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde in de omgeving van de Melkweg in Purmerend.

Vier jongens dwongen het slachtoffer te stoppen. De man werd bedreigd en moest zijn waardevolle spullen afgeven. Daarna ging het viertal er lopend vandoor. Dankzij een getuige wisten agenten twee van de vier verdachten snel aan te houden. De twee andere verdachten werden korte tijd later in de omgeving aangetroffen.

De aangehouden verdachten zijn drie jongens van 16 en één jongen van 17 uit Purmerend. De verdachten zitten vast voor verhoor en onderzoek. Getuigen en / of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.