11.6 C
Purmerend
zaterdag 25 maart 2023
HomeondernemersInterieurwinkelketen Casa opent a.s. zaterdag de deuren in Purmerend

Interieurwinkelketen Casa opent a.s. zaterdag de deuren in Purmerend

Purmerend – Interieurwinkelketen CASA opent op zaterdag 17 november de deuren in Purmerend. De internationale winkelketen met zo’n 500 vestigingen in negen Europese landen, zet daarbij de opmars van CASA in Nederland voort. De nieuwste Nederlandse CASA shop is gevestigd in Winkelcentrum Eggert. Het pand onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde CASA-concept.

CASA besteedt veel aandacht aan de uitwerking van inspirerende presentaties in de winkels. Klanten krijgen zo ideeën aangereikt voor het creëren van een gezellig thuis. Winkelmedewerkers zullen klanten daarbij adviseren en begeleiden. Het personeel van CASA Purmerend heet iedereen van harte welkom om de nieuwe winkel te komen ontdekken en zich te laten inspireren.

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen ze klanten meer laten genieten van het leven thuis. De winkel is zo ingedeeld dat de klant op ontdekking gaat door verschillende werelden: Tafel, Keuken, Tafel- en keukentextiel, Badkamer & opbergen, Interieur & decoratie, Seizoenen. Interieurtrends worden op de voet gevolgd. Om het assortiment verrassend en inspirerend te houden, worden er elk seizoen drie frisse stijlen gepresenteerd.

De opening van CASA Purmerend volgt in de nationale uitrol van CASA in Nederland. Deze nationale uitrol gebeurt in twee fases waarvan de eerste winkels nog voor het einde van dit jaar hun deuren openen. In 2019 volgen in fase twee de overige winkels.

De winkel opent aan de Willem Eggertstraat 109, 1441 CH Purmerend in het pand van de voormalige Xenos.

CASA startte in het voorjaar van 2017 met de implementatie van CASA 20.20, een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van de inspiratie getrokken wordt. CASA innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwend assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. CASA is een eigentijdse internationale interieurwinkelketen, met vestigingen in negen Europese landen en 500 winkels, zowel filialen als franchisenemers. CASA zet in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.

Voor meer informatie: www.casashops.com


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,561VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.6 ° C
12.8 °
10.6 °
79 %
3.6kmh
86 %
za
11 °
zo
7 °
ma
7 °
di
8 °
wo
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.