6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendCadeaukaarten uitgereikt voor ‘dag van de mantelzorg’

Cadeaukaarten uitgereikt voor ‘dag van de mantelzorg’

Purmerend – Op 10 november was het de dag van de mantelzorg. Ook de gemeente Purmerend heeft hier aandacht aan besteed, in samenwerking met Clup welzijn, Wonenplus, Humanitas en Odion. Vrijdag 9 november bezochten mantelzorgers het stadhuis om onder het genot van een kopje koffie hun cadeaukaart in ontvangst te nemen.

Vorig jaar ontvingen de mantelzorgers voor de eerste keer een cadeaukaart van de gemeente Purmerend. Dit was een enorm succes. Daarom werden ook dit jaar 975 cadeaukaarten uitgedeeld. Met de cadeaukaart spreekt de gemeente haar waardering uit richting de mantelzorgers. Ook wethouder Harry Rotgans was aanwezig om met de mantelzorgers te spreken en zelf kaarten uit te delen. Rotgans: “Ik vind de zorg die mantelzorgers verlenen zo belangrijk dat ik ze graag persoonlijk de hand wil schudden en wil luisteren naar de verhalen.”

De mantelzorgers werden vrijdag 9 november op feestelijke wijze in het stadhuis ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie kregen zij de cadeaukaart om daarmee een verwenmoment te creëren voor zichzelf. Mantelzorgers die niet aanwezig waren, krijgen de cadeaukaart thuisgestuurd.

De gemeente wil mantelzorgers laten weten dat zij ze steunen en kunnen meedenken en helpen waar nodig. Daarvoor hebben zij een mantelzorgregisseur in dienst, Katinka de Lang – Ronde. Heeft u vragen of wordt de zorg u te zwaar, heeft u behoefte aan een luisterend oor of wilt u een wegwijzer in de zorg, neem dan contact met haar op. Zij is bereikbaar via (02990 452 068 of per email [email protected].

Relevant artikel:

Purmerend: laat je registreren als mantelzorger vóór 24 september



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.