20.8 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomeadvertorialTweede jaar op rij: kerst pop-up store in Winkelcentrum Overwhere

Tweede jaar op rij: kerst pop-up store in Winkelcentrum Overwhere

Purmerend – Op maandag 26 november a.s. opent de kerst pop-up store AlwaysChristmas voor een maand zijn deuren in Winkelcentrum Overwhere. Na het succes van verleden jaar hebben de eigenaren Piet en Justin Duijvelshoff besloten om ook dit jaar weer de pop-up store te openen. De aankomende weken wordt de laatste hand gelegd aan de indeling en het interieur. Al drie jaar hebben ze hun eigen webshop die waanzinnig goed loopt. Vanuit de webshop is verleden jaar het idee van een kerst pop-up store ontstaan. 

Onze fotograaf was nieuwsgierig of de winkel er ook dit jaar komt en kreeg toestemming om alvast rond te kijken. De winkelschappen blijken, na binnenkomst, nog bijna leeg maar daar komt de aankomende tijd verandering in. “De inkopen zijn gedaan en nu is het wachten op de leveringen. Wij zijn nu druk bezig om de winkel in te richten. De kerstspullen die wij aanbieden zijn gelieerd aan de Duitse Kerstmarkten. Onze kerstartikelen kan je bijna nergens ander vinden in Nederland. We hebben, na het succes van verleden jaar, nog groter ingekocht en ingespeeld op de trend van dit jaar. De winkel zal tot en met 24 december open zijn. Natuurlijk kan je alvast kijken in onze webshop op www.alwayschristmas.nl waar overigens niet alle kerstspullen staan die wij in de pop-up store aanbieden.”, geeft Piet aan.

Net als verleden jaar mocht er weer geen foto worden gemaakt van de gehele winkel. “We willen het winkelend publiek juist verrassen vandaar dat ook de winkelruiten beplakt zijn. Dit is en blijft een verassing voor de opening op 26 november a.s. Graag nog 13 dagen geduld.” 

Relevant artikel:

Kerst Pop-up store Winkelcentrum Overwhere geopendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.8 ° C
22.8 °
18.9 °
71 %
1.8kmh
6 %
wo
21 °
do
22 °
vr
26 °
za
29 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.