Cultuurmuziek

Tip: donderdag Muziekcafé P3 ‘Misty Fall’

Purmerend – Aankomende donderdag is het weer zover. Een nieuwe editie van het muziekcafé in P3. Ditmaal met Singer songwriter B3 Henk, de pop/rock coverband SeriousFun en natuurlijk de P3 huisband.

B3 Henk

Bekend van de Halve Liters, nu als Singer- songwriter brengt hij een mix van nummers en stijlen. Zowel op de Ukelele of op de gitaar met Nederlandstalige teksten, doorspekt met humor en maatschappij kritische onderwerpen.

SeriousFun

SeriousFun is een 6 koppige pop-rock cover band. Nu met een perfecte samenstelling: Toetsen, sax, gitaar, drum, bas, zang. 

De backing vocals worden waargenomen door de muzikanten zelf. 

Het motto van de band is, dat het belangrijkste in de muziek is dat je er lol in hebt en om je publiek serieus te nemen. SeriousFun is dan ook een serieus leuke band voor een gezellig avondje dansen en vooral lekker meezingen!

**********

Muziekcafé MISTY FALL

Donderdag 22 november

P3 – 20.15 tot 23:30 uur

**********

Over het muziekcafé

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar! De avond wordt georganiseerd door  vrijwilligers van P3. Het is een laagdrempelige activiteit bedoeld voor alle leeftijden en heeft geen commercieel belang.

Informatie voor Singer Songwriters of Bandjes

Heb je interesse om een keer op treden als Singer Songwriter /Duo of met je Band meld je dan aan! Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen. [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina https://www.facebook.com/p3muziekcafe/ Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact met je op.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keyboard) met de huisband …. het kan allemaal! De huisband heeft een lijst met vijftig nummers (50) waaruit je kan kiezen, maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !  

Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen [email protected] of neem cotact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend 

Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt!!

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.