14.3 C
Purmerend
woensdag 29 mei 2024
HomePurmerendPand aan de Waterlandlaan dichtgetimmerd

Pand aan de Waterlandlaan dichtgetimmerd

Purmerend – Het pand aan de Waterlandlaan is door de eigenaar dichtgetimmerd. Regio Purmerend besteedde hier afgelopen vrijdag met een artikel en een videoreportage aandacht aan. De deuren stonden gewoon open en je kon zo naar binnen. Binnen was het een ravage.

Op de begane grond, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, zijn alle ramen en deuren met platen hout bedekt. Afgelopen maandag heeft onze redactie gebeld met woordvoering van de gemeente om aandacht te vragen voor deze situatie. “Wij zijn niet echt een partij hierin maar hebben met de eigenaar van het pand overleg gehad. Deze week gaat de eigenaar zorgen dat er geen toegang meer mogelijk is.”

Ook zijn er artikel 461 bordjes geplaatst waardoor het betreden van het pand bestraft kan worden met een geldboete van 380 euro.

Het pand staat op de nominatie om gesloopt te gaan worden. In de nabije toekomst zou hier sprake zijn van woningbouw.

Relevant artikel:

Urbex: Het verlaten pand aan de Waterlandlaan (video)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.3 ° C
15.1 °
13.9 °
83 %
4.9kmh
100 %
wo
16 °
do
16 °
vr
17 °
za
16 °
zo
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.