Purmerend

Pand aan de Waterlandlaan dichtgetimmerd

Purmerend – Het pand aan de Waterlandlaan is door de eigenaar dichtgetimmerd. Regio Purmerend besteedde hier afgelopen vrijdag met een artikel en een videoreportage aandacht aan. De deuren stonden gewoon open en je kon zo naar binnen. Binnen was het een ravage.

Op de begane grond, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, zijn alle ramen en deuren met platen hout bedekt. Afgelopen maandag heeft onze redactie gebeld met woordvoering van de gemeente om aandacht te vragen voor deze situatie. “Wij zijn niet echt een partij hierin maar hebben met de eigenaar van het pand overleg gehad. Deze week gaat de eigenaar zorgen dat er geen toegang meer mogelijk is.”

Ook zijn er artikel 461 bordjes geplaatst waardoor het betreden van het pand bestraft kan worden met een geldboete van 380 euro.

Het pand staat op de nominatie om gesloopt te gaan worden. In de nabije toekomst zou hier sprake zijn van woningbouw.

Relevant artikel:

Urbex: Het verlaten pand aan de Waterlandlaan (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.