112

Flinke aanrijding met vrachtwagentje en lesauto

Purmerend – Op de kruising Koogsingel met de Prof. Mr. P.J. Oudlaan heeft op 23 november 2018 rond de klok van 09.40 uur een flinke aanrijding plaats gevonden tussen een vrachtwagentje en een lesauto.

De bestuurster van de lesauto is ter plaatse door het ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Ook de brandweer was gealarmeerd voor het ongeval. Nadat de voertuigen waren weggesleept heeft de brandweer het wegdek schoongemaakt.

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Er gebeuren op deze kruising wel vaker ongelukken. Ik denk dat het verstandig is als er eens naar de indeling van dit kruispunt gekeken word.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: