15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomePurmerendHoornsebrug nog week langer dicht

Hoornsebrug nog week langer dicht

Purmerend – Niet 11 december maar op 17 december gaat de Hoornsebrug weer open. De werkzaamheden aan de brug liggen op schema en zullen op 11 december gereed zijn maar de gemeente heeft besloten om direct daarna de aansluitende wegen te asfalteren.

Het gaat om het deel van de Gedempte Where tot aan de aansluiting Overweerspolderdijk en het deel Hoornselaan tot aan de Gedempte Where. De asfalteerwerkzaamheden worden gestart op 12 december. Op 17 december 2018 zal de brug weer gebruikt kunnen worden voor het verkeer.

Deze werkzaamheden stonden gepland in het voorjaar van 2019. Door het werk nu te doen beperkt de gemeente de overlast en scheelt het veel tijd en geld.

Relevant artikel:

Hoornsebrug vanaf aanstaande maandag 12 weken afgeslotenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.