Purmerend

Hoornsebrug nog week langer dicht

Purmerend – Niet 11 december maar op 17 december gaat de Hoornsebrug weer open. De werkzaamheden aan de brug liggen op schema en zullen op 11 december gereed zijn maar de gemeente heeft besloten om direct daarna de aansluitende wegen te asfalteren.

Het gaat om het deel van de Gedempte Where tot aan de aansluiting Overweerspolderdijk en het deel Hoornselaan tot aan de Gedempte Where. De asfalteerwerkzaamheden worden gestart op 12 december. Op 17 december 2018 zal de brug weer gebruikt kunnen worden voor het verkeer.

Deze werkzaamheden stonden gepland in het voorjaar van 2019. Door het werk nu te doen beperkt de gemeente de overlast en scheelt het veel tijd en geld.

Relevant artikel:

Hoornsebrug vanaf aanstaande maandag 12 weken afgesloten

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.