7.2 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Het blijft gewoon je vriend. Klaar!" (video)

Regio op Straat: “Het blijft gewoon je vriend. Klaar!” (video)

Purmerend – In onze bescheiden redactieruimte stonden de camera’s en microfoons te wachten op een serie van 6 afleveringen van ‘Het stadsgesprek’. Het Stadsgesprek gaat binnenkort starten. De afleveringen worden bij het Stadscafé Spijkerman aan de Neckerdijk opgenomen. In het Stadsgesprek komen bekende en minder bekende Purmerenders aan het woord over actuele onderwerpen.

In afwachting van eerste opnamen werden wij wat onrustig. Dus wij bedachten binnen een paar minuten het item ‘Regio op Straat’. “We gaan gewoon de straat op en stellen wat vragen aan voorbijgangers. We zien het wel. Gebruiken we de zonnebril als de gimmick.” De glazen werden uit de bril verwijderd. De bril werd opgezet en we gingen direct de straat op voor een try-out.

“Het blijft gewoon je vriend. Klaar!”

14 minuten later kwamen we Ron van Eck en zijn vrouw tegen. De voor ons onbekende Ron is de eerste in de serie ‘Regio op Straat’ waarmee wij spraken. Ron is leraar Duits en economie. Een week terug spraken wij hem op de IJsselmeerlaan in Purmerend. Samen met zijn vrouw was hij op bezoek geweest bij een vriend die helaas getroffen is door Alzheimer. Ron vertelde openlijk alle ins en outs.

Wat vindt u van Regio op Straat?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.2 ° C
8 °
6.1 °
81 %
4kmh
98 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.