* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Het blijft gewoon je vriend. Klaar!” (video)

Purmerend – In onze bescheiden redactieruimte stonden de camera’s en microfoons te wachten op een serie van 6 afleveringen van ‘Het stadsgesprek’. Het Stadsgesprek gaat binnenkort starten. De afleveringen worden bij het Stadscafé Spijkerman aan de Neckerdijk opgenomen. In het Stadsgesprek komen bekende en minder bekende Purmerenders aan het woord over actuele onderwerpen.

In afwachting van eerste opnamen werden wij wat onrustig. Dus wij bedachten binnen een paar minuten het item ‘Regio op Straat’. “We gaan gewoon de straat op en stellen wat vragen aan voorbijgangers. We zien het wel. Gebruiken we de zonnebril als de gimmick.” De glazen werden uit de bril verwijderd. De bril werd opgezet en we gingen direct de straat op voor een try-out.

“Het blijft gewoon je vriend. Klaar!”

14 minuten later kwamen we Ron van Eck en zijn vrouw tegen. De voor ons onbekende Ron is de eerste in de serie ‘Regio op Straat’ waarmee wij spraken. Ron is leraar Duits en economie. Een week terug spraken wij hem op de IJsselmeerlaan in Purmerend. Samen met zijn vrouw was hij op bezoek geweest bij een vriend die helaas getroffen is door Alzheimer. Ron vertelde openlijk alle ins en outs.

Wat vindt u van Regio op Straat?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.