ondernemersPurmerend

Kerst pop-up store Winkelcentrum Overwhere geopend

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen was het een gezellige drukte en werden de eerste aankopen gedaan. “Wat mooi.”, geeft een bezoekster aan. “Leuk gedaan. Een echte kerstsfeer.” De Kerst pop-up winkel is slechts een maand open in winkelcentrum Overwhere. 

Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het eerste uur was er toch meer drukte dan ik had verwacht. Als dit doorzet dan ben ik blij. We hebben gewoon mooie artikelen die je bijna nergens anders kan vinden.”

De kerst pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.alwayschristmas.nl) die waanzinnig goed loopt. “De trends voor dit jaar zijn de goedaardige kabouters, lichtbogen en handgeschilderde waxinelichthouders.”, geeft Piet aan.

De pop-up store is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Op zondagen is deze gesloten met uitzondering van zondag 23 december (open van 10.00 tot 18.00 uur). Op 24 december wordt de Pop-up store weer gesloten.

Neem een kijkje in de winkel in 360 graden.

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.