Kerst pop-up store Winkelcentrum Overwhere geopend

Purmerend – De deuren gingen vanochtend om 10:00 uur open. Meteen was het een gezellige drukte en werden de eerste aankopen gedaan. “Wat mooi.”, geeft een bezoekster aan. “Leuk gedaan. Een echte kerstsfeer.” De Kerst pop-up winkel is slechts een maand open in winkelcentrum Overwhere. 

Eigenaar Piet Duijvelshoff loopt met een brede glimlach door de winkel en begint, nadat de eerste verkopen waren gedaan, meteen met het weer goedzetten van de artikelen. “Het eerste uur was er toch meer drukte dan ik had verwacht. Als dit doorzet dan ben ik blij. We hebben gewoon mooie artikelen die je bijna nergens anders kan vinden.”

De kerst pop-up store is een idee vanuit de eigen webshop (www.alwayschristmas.nl) die waanzinnig goed loopt. “De trends voor dit jaar zijn de goedaardige kabouters, lichtbogen en handgeschilderde waxinelichthouders.”, geeft Piet aan.

De pop-up store is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Op zondagen is deze gesloten met uitzondering van zondag 23 december (open van 10.00 tot 18.00 uur). Op 24 december wordt de Pop-up store weer gesloten.

Neem een kijkje in de winkel in 360 graden.

Foto’s: Rob Klaucke

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*