15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* Plaatje en PraatjePlaatje en praatje: "Het moest er nu maar van komen."

Plaatje en praatje: “Het moest er nu maar van komen.”

Purmerend – En daar stond Henk de Boer, trambestuurder in Amsterdam. Kortgeleden onderging hij een bedrijfs gezondheidstest en daar bleek hij last te hebben van hoge bloeddruk. Uiteindelijk werd hij geopereerd aan zijn hart en kreeg twee omleidingen. Gezond en wel trof ik hem bij de McDonalds waar hij een versnapering ging halen.

Trots parkeerde hij zijn super bolide en trok mijn aandacht. De Saturn Sky komt oorspronkelijk uit Amerika en vond zijn weg naar Henk via een Nederlandse autosite. “Het moest er nu maar van komen, dacht ik vanuit mijn ziekenhuisbed.”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.