Plaatje en praatje: “Het moest er nu maar van komen.”

Purmerend – En daar stond Henk de Boer, trambestuurder in Amsterdam. Kortgeleden onderging hij een bedrijfs gezondheidstest en daar bleek hij last te hebben van hoge bloeddruk. Uiteindelijk werd hij geopereerd aan zijn hart en kreeg twee omleidingen. Gezond en wel trof ik hem bij de McDonalds waar hij een versnapering ging halen.  • Flyer PRIKNICK


Trots parkeerde hij zijn super bolide en trok mijn aandacht. De Saturn Sky komt oorspronkelijk uit Amerika en vond zijn weg naar Henk via een Nederlandse autosite. “Het moest er nu maar van komen, dacht ik vanuit mijn ziekenhuisbed.”

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*