* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: Mevr. van der Vliet “Wilt u het echt weten? Enterococcus faecalis.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Mevr. van der Vliet haar man ligt in het ziekenhuis met een heel vervelende bacterie. Deze zit op zijn hartklep en daardoor moet hij minimaal zes weken in het ziekenhuis blijven. Mevr. van der Vliet heeft een drukke baan als secretaresse en heeft nog een zoon thuis. Haar wereld staat even helemaal bol van de drukte. “Ik geloof dat er een bavette in de koelkast is en daar gaat mijn zoon iets mee doen. En verder laat ik mij maar verrassen. Ik mag de pannen afwassen.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.