Regio op Straat: Mevr. van der Vliet “Wilt u het echt weten? Enterococcus faecalis.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Mevr. van der Vliet haar man ligt in het ziekenhuis met een heel vervelende bacterie. Deze zit op zijn hartklep en daardoor moet hij minimaal zes weken in het ziekenhuis blijven. Mevr. van der Vliet heeft een drukke baan als secretaresse en heeft nog een zoon thuis. Haar wereld staat even helemaal bol van de drukte. “Ik geloof dat er een bavette in de koelkast is en daar gaat mijn zoon iets mee doen. En verder laat ik mij maar verrassen. Ik mag de pannen afwassen.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*