Brandweer Purmerend start actie voor voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst”

Purmerend – In opvolging van een initiatief van de brandweer uit de regio Rijnmond, start ook de brandweer Purmerend een actie voor de voedselbank. Iedereen die de actie een warm hart toedraagt kan etenswaren doneren door deze te brengen naar de brandweerkazerne aan de Gorslaan. 


  • Flyer PRIKNICKGebiedscommandant André Siebeling: “Wij proberen voedsel in te zamelen voor de mensen die het hard nodig hebben en dan met name tijdens de kerst. Wij als hulpdiensten kunnen meer dan alleen een brandje blussen. Iedereen die wat kan missen en wat extra’s bij de boodschappen kan meenemen, zijn wij dankbaar. Want iedereen wil een fijne kerst.”

Niet alles kan ingeleverd worden. De brandweer Purmerend is vooral op zoek naar houdbare levensmiddelen en producten uit kerstpakketten. Ook non-food producten zoals tandpasta, doucehgel e.d. wordt zeer gewaardeerd. De producten kunnen tot 19 december worden ingeleverd.

Raadslid Astrud Wildschut van D66 was vanmiddag ook van de partij en kwam, namens de fractie van D66, een boodschappentas vol met houdbare producten brengen, die direct gezamenlijk in de kratten werden opgeborgen. “Deze actie ondersteunen wij van harte.”

Diverse supermarkten hebben reeds hun medewerking aangezegd en dat moeten er veel meer worden. Mocht u als detailhandel uw steentje willen bijdragen, dan hoort de brandweer dat natuurlijk graag. “Je kan dan denken dat er in de winkel al ingezameld kan worden.”

Foto’s: Haico Kats

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*