* Wat u schrijft

Gratis juridisch advies in bibliotheek Purmerend

Purmerend – Het Juridisch Loket opent een nieuw servicepunt in de bibliotheek. Hier worden inwoners van Purmerend en omstreken vanaf 30 november 2018 iedere vrijdag geholpen met hun juridische vragen.   

Komt u uit de buurt van Purmerend en heeft u juridisch advies nodig, dan hoeft u vanaf vrijdag 30 november 2018 niet meer ver te reizen. Vanuit het nieuwe servicepunt van het Juridisch Loket aan de Waterlandlaan 40 in Purmerend geeft het Juridisch Loket iedere vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur gratis juridisch advies.

Het Juridisch Loket heeft overigens ook nog steeds een vestiging in Zaandam. Check de openingstijden van deze vestiging op de website www.juridischloket.nl. Kunt u niet langskomen, dan belt u: 0900-8020 (€ 0,25 per minuut).

Het Juridisch Loket helpt bij alle juridische vragen, conflicten en geschillen en wordt gefinancierd door het ministerie van Veiligheid & Justitie.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.