* Plaatje en Praatje* Wat u schrijftPurmerend

Plaatje en praatje: Daar gaat hij

Purmerend – En daar liep hij dan, vader Tijmen de Graaf zo trots als een pauw. Voor hem uit een dubbele kinderwagen met daarin de mannen Jordey en Thomas. Achterop stond nummer drie, Justin die ons wist te vertellen dat zijn broer Wesley nog thuis was.

Met drie van zijn kinderen was Tijmen gezellig komen kijken op het Makado Centrum naar de zwarte Pietjes die vrolijke en gekke capriolen uithaalde en de kinderen verwenden met een volle hand pepernoten.

Dat de mannen genoten was duidelijk te zien aan de vrolijke koppies.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.