Plaatje en praatje: Daar gaat hij

Purmerend – En daar liep hij dan, vader Tijmen de Graaf zo trots als een pauw. Voor hem uit een dubbele kinderwagen met daarin de mannen Jordey en Thomas. Achterop stond nummer drie, Justin die ons wist te vertellen dat zijn broer Wesley nog thuis was.

Met drie van zijn kinderen was Tijmen gezellig komen kijken op het Makado Centrum naar de zwarte Pietjes die vrolijke en gekke capriolen uithaalde en de kinderen verwenden met een volle hand pepernoten.

Dat de mannen genoten was duidelijk te zien aan de vrolijke koppies.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*