* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: “Ik kan van alles. Ik wil van alles maar ik krijg geen kans!”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag waren wij bezig met opnames in het Makado Winkelcentrum. Mevr. Corrie Pisanu kwam naar het Makado om spulletjes voor de kerst te kopen. “Ik zoek nog iets grappigs.” Corrie zit zonder werk en dat vindt ze heel vervelend. Twee maanden geleden solliciteerde zij onder andere bij de Prinsenstichting in Purmerend, maar kreeg daar geen reactie op terug. “Als je na een week geen antwoord hebt, dan weet je het wel.” Corrie wil heel graag met mensen werken in de zorg. Corrie denkt dat haar leeftijd de oorzaak is. Zij blijft gelukkig positief en zoekt nog steeds naar een geschikte baan.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. We zijn gebeld door de journalist en we hebben nagezocht of mevrouw Pisanu bericht van ons heeft gehad en dat is het geval. Helaas was mevrouw Pisanu niet geschikt voor de vacature en dit is per mail aan haar doorgegeven. Jammer dat dit niet is aangepast in het bericht. We wensen mevrouw succes met het vinden van een nieuwe baan.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: