Regio op Straat: “Ik kan van alles. Ik wil van alles maar ik krijg geen kans!”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Elke vrijdag gaan wij de straat op om opnames te maken voor de week erna. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Afgelopen vrijdag waren wij bezig met opnames in het Makado Winkelcentrum. Mevr. Corrie Pisanu kwam naar het Makado om spulletjes voor de kerst te kopen. “Ik zoek nog iets grappigs.” Corrie zit zonder werk en dat vindt ze heel vervelend. Twee maanden geleden solliciteerde zij onder andere bij de Prinsenstichting in Purmerend, maar kreeg daar geen reactie op terug. “Als je na een week geen antwoord hebt, dan weet je het wel.” Corrie wil heel graag met mensen werken in de zorg. Corrie denkt dat haar leeftijd de oorzaak is. Zij blijft gelukkig positief en zoekt nog steeds naar een geschikte baan.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

1 Comment

  1. We zijn gebeld door de journalist en we hebben nagezocht of mevrouw Pisanu bericht van ons heeft gehad en dat is het geval. Helaas was mevrouw Pisanu niet geschikt voor de vacature en dit is per mail aan haar doorgegeven. Jammer dat dit niet is aangepast in het bericht. We wensen mevrouw succes met het vinden van een nieuwe baan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*