112Purmerend

Verlaten plaats ongeval, politie zoekt getuigen

Purmerend – Gisteren, 4 december, rond 11.15 uur heeft er een ongeval plaats gevonden in Purmerend. Hierbij is een 96-jarige man in zijn voertuig aangereden. Door deze klap is de man tegen een lantaarnaal tot stilstand gekomen, deze lantaarnpaal viel hierna op grond neer.

De tegenpartij is na de aanrijding doorgereden. Het ongeval heeft plaats gevonden op de Burgemeester D. Kooimanweg. Wij zijn op zoek naar mensen die het ongeval hebben gezien, of een witte bestelbus hebben zien rijden met schade aan de voorzijde rond dat tijdstip.

Mocht dat zo zijn is het verzoek om te bellen met het telefoonnummer 0900 8844 en dit registratienummer te benoemen: 2018233325. 

Bron: Facebook Politie Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.