PurmerendRegionaal

46-jarige gewonde Purmerender in ziekenhuis overleden

Berkhout – Vanochtend heeft een voorbijganger een gewonde man op een parkeerterrein aan de Venneweg in Berkhout aangetroffen. De voorbijganger trof de man aan naast zijn zilverkleurige BMW station op carpoolplaats De Hulk, waarna hij meteen de hulp van een ambulance inschakelde.

Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In de auto zat ook de hond van de man. Het zou gaan om een 46-jarige man uit Purmerend. Dat meldt de politie

Plaats delict

Omdat agenten de situatie verdacht vonden, hebben zij de omgeving afgesloten en wordt het terrein momenteel onderzocht op eventuele sporen. “Alle scenario’s zijn mogelijk, maar we hebben het gebied als een plaats delict bestempeld om een en ander te kunnen uitsluiten”, vertelt een woordvoerder aan mediapartner NH Nieuws.

De politie onderzoekt zijn overlijden. De recherche is op zoek naar getuigen. Verder wil de politie graag meer informatie over de zilverkleurige BMW station van het slachtoffer.

Heeft u deze auto zien rijden? Dan hoort de politie dat graag. Andere informatie die relevant kan zijn voor het onderzoek, kan ook worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Registratienummer: 2018234836

Update 7 December: 

Na onderzoek is gebleken dat de 46-jarige man uit Purmerend niet door geweld om het leven is gekomen en een misdrijf wordt daarom uitgesloten. De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de man afgerond.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.