6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerend46-jarige gewonde Purmerender in ziekenhuis overleden

46-jarige gewonde Purmerender in ziekenhuis overleden

Berkhout – Vanochtend heeft een voorbijganger een gewonde man op een parkeerterrein aan de Venneweg in Berkhout aangetroffen. De voorbijganger trof de man aan naast zijn zilverkleurige BMW station op carpoolplaats De Hulk, waarna hij meteen de hulp van een ambulance inschakelde.

Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis. In de auto zat ook de hond van de man. Het zou gaan om een 46-jarige man uit Purmerend. Dat meldt de politie

Plaats delict

Omdat agenten de situatie verdacht vonden, hebben zij de omgeving afgesloten en wordt het terrein momenteel onderzocht op eventuele sporen. “Alle scenario’s zijn mogelijk, maar we hebben het gebied als een plaats delict bestempeld om een en ander te kunnen uitsluiten”, vertelt een woordvoerder aan mediapartner NH Nieuws.

De politie onderzoekt zijn overlijden. De recherche is op zoek naar getuigen. Verder wil de politie graag meer informatie over de zilverkleurige BMW station van het slachtoffer.

Heeft u deze auto zien rijden? Dan hoort de politie dat graag. Andere informatie die relevant kan zijn voor het onderzoek, kan ook worden doorgegeven via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Registratienummer: 2018234836

Update 7 December: 

Na onderzoek is gebleken dat de 46-jarige man uit Purmerend niet door geweld om het leven is gekomen en een misdrijf wordt daarom uitgesloten. De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van de man afgerond.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.