EvenementPurmerend

Koemarkt maakt zich klaar voor Winters Purmerend 2018

Purmerend – De Koemarkt maakt zich klaar voor het evenement Winters Purmerend. Het evenement zal van zaterdag 8 december 2018 tot 6 januari 2019 in de binnenstad van Purmerend plaatsvinden. 

Vandaag heeft de brandweer de ijsbaan van een laag water voorzien zodat de aankomende dagen het ijs kan gaan vormen. Er staan diverse huisjes en veel werklui en vrijwilligers zijn bezig om het evenement op te tuigen. Ook de poffertjeskraam is klaar om een maand lang de bezoekers te voorzien van diverse versnaperingen.

Volgens de organisatie loopt alles volgens planning en staat niets meer in de weg om aankomende zaterdag om 18:00 uur het evenement te gaan openen met Turn on the lights.

Relevant artikel met programma:

Winters Purmerend 2018 – IJsbaan, kerstmarkt en Bourgondisch Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.