10 C
Purmerend
zaterdag 1 april 2023
HomePurmerendPurmerender Bram Wolff doet mee aan de Noordkaap Challenge 2018

Purmerender Bram Wolff doet mee aan de Noordkaap Challenge 2018

Purmerend – Purmerender Bram Wolff (20) doet samen met goede vriend en studiegenoot Lars van Steijn (20) mee aan Noordkaap Challenge 2018. Dit is een autorit van circa 7000 kilometer vanuit Hilversum naar de Noordkaap, Noorwegen en weer terug naar Nederland met als doel: zo veel mogelijk geld op halen voor het Rode Kruis.

“7 december vertrekken we en als alles goed gaat zijn we 19 december weer terug opHollandse bodem” aldus Bram Wolff op de vraag wanneer de tocht plaatsvindt. Bram en Larshopen met deze tocht zoveel mogelijk donaties op te halen voor 3 goede doelen van het Rode Kruis, namelijk: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

De auto staat klaar en de laatste spullen worden gepakt. 7 december vertrekken de jongens in alle vroegte vanuit Hilversum om in een rechte lijn door te rijden naar Kopenhagen waarde eerste overnachting plaats vindt. “Een lange tocht, veel kilometers, donkere dagen engladde wegen, maar we hebben er zin in” vertelt Lars.

Wilt u deze actie volgen dan kan dat op de facebookpagina van Team Vonkentrekkers. Hier staan de laatste nieuwtjes, foto’s en video’s van de tocht. Doneren kan groot of klein via de volgende website https://kominactie.npo3fm.nl/actie/team-vonkentrekkers-team-110


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10 ° C
10.6 °
9.4 °
95 %
0.9kmh
100 %
za
10 °
zo
9 °
ma
8 °
di
8 °
wo
2 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.