Purmerend

Kruising Wagenweg-Hoornselaan 10 en 11 december dicht

Purmerend – Sinds september wordt gewerkt aan groot onderhoud van de Hoornsebrug in het centrum van Purmerend. Onlangs is besloten ook de aansluitende wegen opnieuw te asfalteren. Werkzaamheden die eigenlijk voor het voorjaar op de planning stonden. Op maandag 10 en dinsdag 11 december kunnen weggebruikers vanwege deze werkzaamheden niet van de Hoornselaan de Wagenweg op, en andersom.

De asfalteringswerkzaamheden stonden ingepland voor komend voorjaar. Dit zou betekenen dat opnieuw de brug drie weken moet sluiten en bouwterrein en omleidingsroutes moeten worden ingericht. Door de werkzaamheden nu uit te voeren maakt de gemeente ‘werk met werk’. Dit beperkt de overlast en bespaart veel tijd (en geld). Daarbij liggen nu de pontonbruggen over de Where, waardoor fietsers en voetgangers makkelijk naar de overkant kunnen.

De winkels en het tankstation zijn via de Wagenweg bereikbaar. Op maandag 17 december zijn alle werkzaamheden weer afgerond en de brug en wegen weer klaar voor gebruik.

Relevant artikel:

Hoornsebrug nog week langer dicht

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.