1.4 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
HomePurmerendKruising Wagenweg-Hoornselaan 10 en 11 december dicht

Kruising Wagenweg-Hoornselaan 10 en 11 december dicht

Purmerend – Sinds september wordt gewerkt aan groot onderhoud van de Hoornsebrug in het centrum van Purmerend. Onlangs is besloten ook de aansluitende wegen opnieuw te asfalteren. Werkzaamheden die eigenlijk voor het voorjaar op de planning stonden. Op maandag 10 en dinsdag 11 december kunnen weggebruikers vanwege deze werkzaamheden niet van de Hoornselaan de Wagenweg op, en andersom.

De asfalteringswerkzaamheden stonden ingepland voor komend voorjaar. Dit zou betekenen dat opnieuw de brug drie weken moet sluiten en bouwterrein en omleidingsroutes moeten worden ingericht. Door de werkzaamheden nu uit te voeren maakt de gemeente ‘werk met werk’. Dit beperkt de overlast en bespaart veel tijd (en geld). Daarbij liggen nu de pontonbruggen over de Where, waardoor fietsers en voetgangers makkelijk naar de overkant kunnen.

De winkels en het tankstation zijn via de Wagenweg bereikbaar. Op maandag 17 december zijn alle werkzaamheden weer afgerond en de brug en wegen weer klaar voor gebruik.

Relevant artikel:

Hoornsebrug nog week langer dichtSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,521VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
1.4 ° C
2.2 °
0.5 °
79 %
2.2kmh
95 %
za
2 °
zo
2 °
ma
5 °
di
8 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.