gorsverkeer

Gladheid bocht Bovenlandsestraat wordt aangepakt

Purmerend – De afgelopen tijd zijn er veel meldingen geweest over het gladde wegdek in de bocht van de Bovenlandsestraat in de Gors. Regelmatig gingen daar fietsers, scooters en motorrijders onderuit. Onderzoek van de gemeente wees inderdaad uit dat de bocht te glad was. Op 13 december wordt dat probleem opgelost.

De gemeente laat onderstaande weten:

Naar aanleiding van klachten over het gladde wegdek in de bocht van de Bovenlandsestraat gaat firma Possehl donderdag 13 december a.s. het wegdek opruwen.
Door deze werkzaamheden wordt het wegdek stroever en neemt de veiligheid toe.

Het werk zal worden uitgevoerd met inzet van verkeersregelaars. Hierdoor hoeft het verkeer niet te worden omgeleid maar kan er wel vertraging in uw reistijd optreden.

De werkzaamheden starten na 07.30 uur en worden dezelfde dag afgerond. U kunt geluidshinder ondervinden, wij hopen op uw begrip.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.