* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: De lottoman “Ik heb de goede nummers ingevuld maar achter mijn rug draaien ze het weer om”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Wij kwamen deze mijnheer tegen in het Makado Winkelcentrum. De beste man speelt wekelijks in de LOTTO en is ervan overtuigd dat hij in de maling genomen wordt. “Elke week trekken ze andere nummers om mij te pesten. Bij de trekking doen ze het steeds verkeerd” En ondank de vele klachten, “Ik blijf schrijven”, blijft dit doorgaan. Vele miljoenen zijn aan mijnheer zijn neus voorbij gegaan. Maar mocht mijnheer toch een keer winnen, dan zien wij mijnheer nooit meer hier.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.