15.6 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: De lottoman “Ik heb de goede nummers ingevuld maar...

Regio op Straat: De lottoman “Ik heb de goede nummers ingevuld maar achter mijn rug draaien ze het weer om”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Wij kwamen deze mijnheer tegen in het Makado Winkelcentrum. De beste man speelt wekelijks in de LOTTO en is ervan overtuigd dat hij in de maling genomen wordt. “Elke week trekken ze andere nummers om mij te pesten. Bij de trekking doen ze het steeds verkeerd” En ondank de vele klachten, “Ik blijf schrijven”, blijft dit doorgaan. Vele miljoenen zijn aan mijnheer zijn neus voorbij gegaan. Maar mocht mijnheer toch een keer winnen, dan zien wij mijnheer nooit meer hier.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.