Regio op straat: De psychologe “Mensen helpen zichzelf. Ik geef ze alleen inzicht in de weg erheen.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Wij kwamen een aantal weken geleden deze mevrouw tegen. Mevrouw was op weg naar de juwelier om een ketting te laten herstellen die ooit bij de ring die ze draagt hoorde. “Het was al heel lang geen setje meer en dat is zonde.” Ze studeert voor toegepaste psychologie en werkt momenteel bij een reintegratiebureau waar ze zich bezig houdt met tweede spoor clienten. “Het is complex en ingewikkeld.” Ook is mevrouw wandelcoach om mensen met psychologische problemen te helpen. “Wat lijkt nou het meeste in je omgeving als beeld van hoe je jezelf voelt. Het is een soort ontdekkingsreis van hoe je er op een andere manier in kan staan.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*