* Regio op StraatPurmerend

Regio op straat: De psychologe “Mensen helpen zichzelf. Ik geef ze alleen inzicht in de weg erheen.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Wij kwamen een aantal weken geleden deze mevrouw tegen. Mevrouw was op weg naar de juwelier om een ketting te laten herstellen die ooit bij de ring die ze draagt hoorde. “Het was al heel lang geen setje meer en dat is zonde.” Ze studeert voor toegepaste psychologie en werkt momenteel bij een reintegratiebureau waar ze zich bezig houdt met tweede spoor clienten. “Het is complex en ingewikkeld.” Ook is mevrouw wandelcoach om mensen met psychologische problemen te helpen. “Wat lijkt nou het meeste in je omgeving als beeld van hoe je jezelf voelt. Het is een soort ontdekkingsreis van hoe je er op een andere manier in kan staan.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.