112Purmerend

Scholiere gewond bij aanrijding Van IJsendijkstraat

Purmerend – Op de Van IJsendijkstraat met de kruising Achterom is een fietsende scholiere gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

Precies op het stukje eenrichtingsverkeer heeft de aanrijding plaats gevonden. Bij de aanrijding is de scholiere met een harde klap op het wegdek terecht gekomen. Twee ambulance’s en meerdere politie eenheden waren ter plaatse voor ondersteuning.

De politie heeft van diverse getuigen verklaringen opgenomen die het ongeval hebben zien gebeuren. Het meisje is enige tijd behandeld in de ambulance voordat ze naar het ziekenhuis is vervoerd. Ze is gewond geraakt aan haar hoofd, laat een politiewoordvoerder weten.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.