Purmerend

1ste zending inzamelingsactie Brandweer Purmerend afgeleverd aan voedselbank

Purmerend – In totaal 8 pallets zijn er door de brandweer Purmerend afgeleverd aan de voedselbank vanochtend. De brandweer Purmerend starte de inzamelingsactie begin december in opvolging van de brandweer uit de regio Rijnmond onder het motto “Iedereen wil een fijne kerst.” 

De brandweer kon zijn kont niet meer keren in de ruimte die ze hiervoor hadden ingericht. Vandaar dat ze vandaag al de eerste zending naar de voedselbank Purmerend brachten. Gebiedscommandant André Siebeling: “Zo’n 80 procent van de goederen is aangeleverd door inwoners. De Albert Heijn heeft ook een bijdrage geleverd.” Volgens André komt er nog veel meer aan en hebben diverse bedrijven en instellingen toezeggingen gedaan. “Zwembadkaartjes van Spurd, kaartjes voor Monkeytown en kaasmaker Cono die kazen gaat leveren.”

De voedselbank kan deze spullen goed gebruiken om iedereen een fijne kerst te geven. “Dit is een mooie actie van de Brandweer en daar zijn wij heel blij mee. Nu moeten we alles nog gaan sorteren en zorgen dat het op de juiste plek terecht komt.” De inzamelingsactie duurt nog tot 19 december en er kan nog steeds ingeleverd worden.

Relevant artikel:

Brandweer Purmerend start actie voor voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....