verkeer

Hoornse brug vanaf 17:00 uur weer open voor verkeer

Purmerend – Vrijdag 14 december om 17:00 uur wordt de Hoornse brug weer vrijgegeven voor het verkeer. Dit is eerder dan gepland, de brug zou uiterlijk 17 december weer worden opengesteld.

Vandaag aan het eind van de middag is de Hoornsebrug weer open voor verkeer. Met man en macht is de afgelopen dagen (en weken) gewerkt om de brug voor dit weekend weer open te krijgen. Vanaf 17.00 uur kan het verkeer weer over de brug. Geen omwegen meer voor de kerstinkopen in het Wagenweggebied en centrum dit weekend dus!, laat de gemeente Purmerend op haar Facebookpagina weten.

In de oorspronkelijke planning zou de brug op 11 december al open gaan. De gemeente besloot echter om gelijk de omliggende wegen te asfalteren, ander zou de omgeving van de brug in de lente nogmaals worden afgesloten.

Hoornsebrug nog week langer dicht

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by