* Regio op StraatPurmerend

Regio op straat: Rowin “Kom allemaal eten bij de Andere Oever”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Rowin bezocht op 18 november j.l. samen met zijn moeder Brenda het ziekenhuis in Purmerend. De opa van Rowin en de vader van Brenda ligt daar op een van verpleegafdelingen. “Hij heeft longontsteking maar hij heeft goede vooruitzichten.” Ze brachten voor opa een bakje kippensoep mee. Brenda werk als huiskamerassistente in de Molentocht. Rowin werkt bij Restaurant de Andere Oever in Purmerend en heeft daar, net als zijn andere collega’s, veel plezier in. We hebben beloofd om daar binnenkort met de redactie te gaan eten maar dan moet Rowin natuurlijk wel die avond werken.

NB: ***Inmiddels hebben wij begrepen dat de opa van Rowin is overleden. De redactie van Regio Purmerend wenst de familie heel veel sterkte toe***

Reserveren?: https://www.deandereoever.nl/reserveren/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.