12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* Regio op StraatRegio op straat: Rowin "Kom allemaal eten bij de Andere Oever"

Regio op straat: Rowin “Kom allemaal eten bij de Andere Oever”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen

Rowin bezocht op 18 november j.l. samen met zijn moeder Brenda het ziekenhuis in Purmerend. De opa van Rowin en de vader van Brenda ligt daar op een van verpleegafdelingen. “Hij heeft longontsteking maar hij heeft goede vooruitzichten.” Ze brachten voor opa een bakje kippensoep mee. Brenda werk als huiskamerassistente in de Molentocht. Rowin werkt bij Restaurant de Andere Oever in Purmerend en heeft daar, net als zijn andere collega’s, veel plezier in. We hebben beloofd om daar binnenkort met de redactie te gaan eten maar dan moet Rowin natuurlijk wel die avond werken.

NB: ***Inmiddels hebben wij begrepen dat de opa van Rowin is overleden. De redactie van Regio Purmerend wenst de familie heel veel sterkte toe***

Reserveren?: https://www.deandereoever.nl/reserveren/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.