14.5 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home112Slachtoffer botsing rotonde wereldbol zoekt getuigen: ik wil het een plekje kunnen...

Slachtoffer botsing rotonde wereldbol zoekt getuigen: ik wil het een plekje kunnen geven

Purmerend – Op woensdag 5 december 2018, rond 18:15 uur, vond er op de rotonde met de wereldbol in de Weidevenne een ernstig ongeval plaats. Eén van de slachtoffers die per ambulance werd afgevoerd was Sandy. De Purmerendse zoekt getuigen, zodat ze het ongeval een plekje kan geven.

Bij het ongeval op Sinterklaas-avond waren 3 auto’s betrokken. Vier ambulances kwamen ter plaatse. Drie slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. “Ik wil het een plekje kunnen geven, ik wil weten wat er gebeurd is”, vertelt Sandy aan Regio Purmerend. “Ik vermoed dat ik de laatste auto ben die geramd is”.

Sandy vertelt dat ze een fractie weg geweest is. Zelf is ze werkzaam in de zorg en na de klap probeerde ze zo min mogelijk te bewegen. Terwijl ze wachtte op hulp heeft ze met één hand haar mobiele telefoon uit haar tas gevist. Op goed geluk – haar bril was tijdens de botsing van haar gezicht geslagen – heeft ze het huisnummer ingetoetst en zo haar man opgebeld. “Wij wonen op de hoek van de Amazonelaan. Ik was echt bijna thuis”.

Eén van de ambulance-broeders heeft aan Sandy verteld dat de automobilist die haar geramd heeft, vermoedelijk onwel geworden is. De Purmerendse is op zoek naar getuigen die haar kunnen vertellen wat er precies gebeurd is. Ze wil graag de film in haar hoofd compleet kunnen maken. Ook is Sandy benieuwd hoe het met de “veroorzaker” van het ongeluk gaat.

De witte Peugot waar Sandy in reed is total-loss. Zelf heeft ze sinds het ongeval last van haar spieren, tintelingen en wazig zien. Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze whiplash-achtige verschijnselen binnen zes weken weer verdwijnen.

Een leuke anekdote is het feit dat ik die hele dag zwarte piet geweest ben. Het was dat mijn collega-piet zich wel ging afschminken, anders had ik als pietje in de auto gelegen. Ik was van plan om zwart naar huis te gaan. Nu had ik alleen her en der nog wat vegen.

Voor haar eigen verwerking zou Sandy graag in contact komen met mensen die het ongeval hebben zien gebeuren. Getuigen kunnen zich melden via [email protected]. Regio Purmerend brengt jullie dan met elkaar in contact.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
14.5 ° C
15.6 °
13.3 °
76 %
1.8kmh
16 %
do
21 °
vr
21 °
za
21 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.