112

Getuigenoproep mishandeling hond

Purmerend – De dierenpolitie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling van een hond op maandagavond 10 december jl.

Bij de politie is informatie binnengekomen dat er op maandagavond 10 december rond 19.30 uur nabij het flatgebouw op de hoek van de Helsinkihaven een hond werd mishandeld door een vrouw. Op bijgaande foto is de betrokken locatie te zien.

De dierenpolitie is op zoek naar mensen die ook getuige zijn geweest van deze mishandeling afgelopen maandagavond rond 19.30 – 19.35 uur en die hier meer over kunnen vertellen.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling vorige week? Belt u dan s.v.p. met 144. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.