17.2 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
Home* BijzonderPurmerends DJ-talent is jongste DJ ooit geboekt voor festival in China

Purmerends DJ-talent is jongste DJ ooit geboekt voor festival in China

Purmerend – De 14-jarige Daan Joey van Marle, DJVM, is op dit moment één van de meest veelbelovende DJ-talenten van Nederland. Vandaag mag het management van Daan bekendmaken dat hij in de line-up staat van het grootschalige muziekfestival ISY op het tropische Chinese eiland Hainan. DJVM vindt zijn naam terug naast o.a. Armin van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoiki, Don Diablo en Axwell Λ Ingrosso. Een talent om in de gaten te houden!

“De eerste keer dat ik DJVM ontmoette, was bij de high-end concept store FOUR in Amsterdam. Ik hoorde iemand Afrobeats en hiphop draaien en was in shock toen ik erachter kwam dat de DJ de jonge, blonde DJVM was. Het duurde niet lang voordat ik contact zocht met de 14-jarige DJ om hem te boeken voor de Afrobeats Stage (ISY) in China. Hij zal de jongste DJ ooit zijn met een optreden op een commercieel festival in China!”, aldus Maggie Yawen Luo, Managing Director voor ISY Media en Stage Director voor de Afrobeats Stage tijdens ISY Music Festival.

OVER DJVM

In oktober bracht hij zijn eerste nummer ‘Don’t You Think Like That’ uit en begin 2019 staat de release van een nieuwe single op de planning. De in Purmerend geboren en getogen Daan gaat hard met zijn boekingen in Nederland en wordt nu al opgepikt door Azië.Toen Daan slechts 7 jaar was, speelde hij al drums, gitaar en piano. Nadat hij op zijn 10e begon met lessen op de DJ School, ontwikkelde hij een grote passie voor het draaien. Hij investeerde veel tijd in de muziek om zijn talent verder te ontwikkelen. Hij wilde een artiest worden. Een DJ & Producer, en uitsluitend muziek maken én draaien waar hijzelf van houdt. Met een grote liefde voor urban/eclectische muziek, is hij nu hard aan de weg aan het timmeren.

Zo is Daan, naast onder andere Famke Louise, Jacin Trill en Bizzey, één van de residenten van de FRIS feesten (voor jongens en meisjes van 12 tot 16 jaar). Ook had hij afgelopen ADE al vier boekingen staan, onder meer in het Scheepsvaartmuseum en AFAS Live; iets waar veel volwassen DJ’s jaloers op kunnen zijn.

Daan sluit het jaar internationaal af op ISY voor maar liefst 50.000 mensen, maar heeft voor aankomende maanden ook al behoorlijk wat boekingen staan in eigen land. Zo pakt hij de FRIS feesten mee, staat hij op meerdere festivals en in Amsterdamse clubs én als kick-off van het nieuwe jaar organiseert hij op 5 januari, in het kader van zijn verjaardag, zijn eerste, grote eigen feest: DJVM Birthday Bash. “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar het gaat allemaal super vet worden en kijk nu al uit naar aankomend jaar!”, aldus DJVM.

OVER ISY MUSIC FESTIVAL

Van 27 t/m 31 december vindt de tweede editie van ISY Music Festival plaats op het ‘Ibiza van Azië’. De eerste editie in maart trok maar liefst 50.000 bezoekers. Voor de nieuwe editie heeft de organisatie geïnvesteerd in vier nieuwe podia en is het hoofdpodium het grootste podium dat ooit is gebouw in China. Een belangrijk onderdeel van de shows is het vuurwerk. Hiervoor is de regisseur die verantwoordelijk was voor het vuurwerk tijdens de Olympische Spelen in Peking aangetrokken.

Bekijk hier de website van DJVM: https://djvm.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.2 ° C
17.8 °
16 °
74 %
1.3kmh
100 %
vr
16 °
za
18 °
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.