Regio op Straat: Raadslid Theo Neep “Mijn boodschap voor mensen: Leef nu en wacht niet tot morgen.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen op 30 november j.l. raadslid Theo Neep van de Ouderenpartij AOV Purmerend tegen in het Makado winkelcentrum. De dag ervoor was er een raadsvergadering dus was het vandaag tijd voor Theo om even te relaxen. In zijn vorig werkzaam leven was Theo van beroep accountant. “Werkweken van 70 uur waren geen uitzondering en was heel normaal.” Hij vertelt openhartig over zijn leven en hoe hij er nu instaat. Theo heeft zijn vrouw 7 jaar mogen verplegen en ze is 4 jaar terug overleden. “Toen heb ik een tik voor de kop gehad en heb ik het cijfermatige ingeruild voor het menselijke.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*