* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: Raadslid Theo Neep “Mijn boodschap voor mensen: Leef nu en wacht niet tot morgen.”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Wij kwamen op 30 november j.l. raadslid Theo Neep van de Ouderenpartij AOV Purmerend tegen in het Makado winkelcentrum. De dag ervoor was er een raadsvergadering dus was het vandaag tijd voor Theo om even te relaxen. In zijn vorig werkzaam leven was Theo van beroep accountant. “Werkweken van 70 uur waren geen uitzondering en was heel normaal.” Hij vertelt openhartig over zijn leven en hoe hij er nu instaat. Theo heeft zijn vrouw 7 jaar mogen verplegen en ze is 4 jaar terug overleden. “Toen heb ik een tik voor de kop gehad en heb ik het cijfermatige ingeruild voor het menselijke.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.