9.3 C
Purmerend
zaterdag 1 april 2023
HomeCultuurTip: vrijdag Muziekcafé P3 'Foute kerst'

Tip: vrijdag Muziekcafé P3 ‘Foute kerst’

Purmerend – Aankomende vrijdag is het weer zover. Een nieuwe editie van het muziekcafé in P3. Ditmaal met Singer songwriter Tom & Friends, onvervalste Blues door Ramblin’Mind en natuurlijk de P3 huisband.

Singer songwriter : TOM & FRIENDS
Tom (van Houten) kennen we allemaal als één van de beheerders van de oefenruimtes en velen weten dat Tom zo af en toe met verschillende mensen een muziekproject in elkaar draait.
Het is dus weer zover en samen met enkele oudgedienden gaat hij ons verrassen met verwarrend en spannend werk.
Hier moet je dus bij zijn om er na afloop over mee te kunnen praten.


Ramblin’Mind
Daarna onvervalste Blues Ramblin’Mind. Drie mannen en een vrouw voor wie de blues al heel lang een leidraad is op hun muzikale pad. Wybe van Wijk op gitaar,keyboard en zang, Frank Schabrecq op de drums, Dick Wisse op de Tenor Saxofoon en Nana Bakker op de bas. Hun muzikale helden liggen in het verleden en zij nemen ons mee op hun reis. Kom genieten van een afwisselend programma met Amerikaanse – en Engelse stops!


**********
Muziekcafé Foute Kerst
Vrijdag 21 december
P3 – 20.15 tot 23:30 uur

Over het muziekcafé

De popzaal is omgebouwd tot een sfeervol café met een mooi podium waar elke editie een singer-songwriter, onze huisband en een gastband op het podium staan. De entree is gratis, en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar! De avond wordt georganiseerd door  vrijwilligers van P3. Het is een laagdrempelige activiteit bedoeld voor alle leeftijden en heeft geen commercieel belang.

Informatie voor Singer Songwriters of Bandjes
Heb je interesse om een keer op treden als Singer Songwriter /Duo of met je Band meld je dan aan! Ook volgend seizoen gaan we door. Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen. [email protected] of neem contact op via de Facebookpagina. Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact met je op.

Informatie over meedoen met een sessie van de Huisband

Wil je (mee)zingen op ons podium of meespelen (gitaar, drum, bas of keyboard) met de huisband?Het kan allemaal! De huisband heeft een lijst met vijftig nummers (50) waaruit je kan kiezen, maar je kan ook zelf een nummer aandragen. Dit laatste is dan ter beoordeling aan de huisband of het haalbaar is !

Het meest eenvoudig is om Tom van Houten een mailtje te sturen [email protected] of neem cotact op via de Facebookpagina Muziekcafé P3 Purmerend

Geef je naam, e-mail en/of telefoonnummer door en we nemen contact op. We sturen de setlijst toe en zorgen dat het jouw feestje wordt!!


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.3 ° C
10 °
8.3 °
95 %
0.5kmh
100 %
za
10 °
zo
9 °
ma
8 °
di
8 °
wo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.