* Edam-Volendam

TV-programma ‘Hunted’ eindigt serie in Edam

Edam – De ontknoping nadert. De live-finale met de kandidaten, de hunters en natuurlijk het antwoord op de vraag: wie is dit jaar de hunters te slim af? Wie wint Hunted 2018? Vanavond om 20.30 uur op NPO3 kun je voorlopig het laatste deel zien van de goed bekeken en spannende serie ‘Hunted’. Dit programma, waarbij twaalf gewone burgers op de vlucht zijn om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst, is in de zomer opgenomen.

TV-Persoonlijkheid Ellie Lust zal vanavond de uitzending live presenteren. Stadskrant Edam-Volendam meldt dat insiders weten dat het eindpunt van de vlucht- en zoektocht de pier in de Haven van Edam is. Of er iemand uit handen van de speurders blijft is dus vanavond te zien.

Bekijk hier de vorige uitzendingen terug: https://www.youtube.com/user/evesion83/videos

Bron: Stadskrant Edam/Volendam

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.