14.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home* OM32 maanden gevangenisstraf voor rol bij overval KFC Purmerend

32 maanden gevangenisstraf voor rol bij overval KFC Purmerend

Haarlem – De 30-jarige J. uit Spijkenisse is maandag door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van 32 maanden voor haar rol bij de overval op de Kentucky Fried Chicken in Purmerend in augustus 2016. Ook moet zij 3000 euro aan smartengeld betalen aan een medewerkster van het fastfood restaurant die door het gebeuren een trauma heeft overgehouden.

Op 11 augustus 2016 werd de KFC aan de Verzetslaan overvallen door drie gemaskerde personen. De drie personen hadden het personeel bedreigd en gingen er met een geldbedrag van ruim 950 euro vandoor. In februari vorig jaar is er al een 28-jarige man uit Purmerend aangehouden. Deze is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 3 jaar. Ook hij moest een slachtoffer ruim 3000 euro schadevergoeding betalen.

Tijdens de behandeling van de zaak twee weken geleden ontkende de vrouw dat ze bij de overval aanwezig was. De rechtbank oordeelde maandag echter dat er voldoende bewijs tegen haar is. De auto waarmee de overvallers de overval hebben gepleegd stond op haar naam en ook haar mobiele telefoon had verbinding met de zendmast achter de KFC gemaakt ten tijde van de overval. 

Relevante artikelen:

Tweede verdachte aangehouden voor overval KFC in 2016

KFC overvallen – politie zoekt getuigenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.1 ° C
15 °
12.9 °
78 %
4kmh
93 %
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.