12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* ZorgWaterlandziekenhuis heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Waterlandziekenhuis heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Purmerend – Het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis hebben voor 2019 met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat elke verzekerde van elke verzekeraar in 2019 bij de ziekenhuizen terecht kan voor zorg.

Ziekenhuizen en verzekeraars overleggen jaarlijks in november met elkaar over de financiële afspraken voor het nieuwe jaar. In november worden ook de aanbiedingen voor de nieuwe polissen naar de verzekerden gestuurd.

“Hierbij hebben verzekeraars Zilveren Kruis en Prolife eerder laten weten dat verzekerden met een budgetpolis in 2019 niet meer bij het Waterlandziekenhuis en het Westfriesgasthuis terecht konden. Die informatie is echter niet juist. Ook met deze verzekeraars hebben onze ziekenhuizen een contract. Elke verzekerde van elke verzekeraar kan ook in 2019 gewoon bij ons terecht voor ziekenhuiszorg.”

Begin 2019 zal de naam van de ziekenhuizen veranderen in Dijklander Ziekenhuis.

Relevant artikel:

Nieuwe naam: Waterlandziekenhuis wordt Dijklander ZiekenhuisSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.