* Regio op StraatPurmerend

Regio op Straat: De kleine knuffelberin “Mindfulness: Weg met ruis!”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Deze mevrouw kwamen wij enkele weken geleden tegen bij het Makado winkelcentrum en na enige aarzeling kwam er een heel leuk gesprek op gang. Ze vertelt over haar werk en wat dat precies inhoudt. “Mindfulness betekent gewoon hier in het moment zijn. Ik ben met u in gesprek en daar is de focus van u en van mij. Zonder oordeel over wat het zou kunnen zijn, is geweest of wat het morgen misschien is. Dus het nemen in het hier en nu.” Mevrouw heeft een praktijk aan huis en doet dit werk al twee jaar. “Ik doe dit full-time en er is genoeg vraag naar. Er is niets zweverigs aan in wat ik doe. Het zorgt juist dat je niet gaat zweven maar dat je hier in het moment bent.”

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by