14 C
Purmerend
vrijdag 22 september 2023
Home* Regio op StraatRegio op Straat: De kleine knuffelberin "Mindfulness: Weg met ruis!"

Regio op Straat: De kleine knuffelberin “Mindfulness: Weg met ruis!”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen wij enkele weken geleden tegen bij het Makado winkelcentrum en na enige aarzeling kwam er een heel leuk gesprek op gang. Ze vertelt over haar werk en wat dat precies inhoudt. “Mindfulness betekent gewoon hier in het moment zijn. Ik ben met u in gesprek en daar is de focus van u en van mij. Zonder oordeel over wat het zou kunnen zijn, is geweest of wat het morgen misschien is. Dus het nemen in het hier en nu.” Mevrouw heeft een praktijk aan huis en doet dit werk al twee jaar. “Ik doe dit full-time en er is genoeg vraag naar. Er is niets zweverigs aan in wat ik doe. Het zorgt juist dat je niet gaat zweven maar dat je hier in het moment bent.”
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,611FansLike
2,501VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
15 °
12.8 °
78 %
8.9kmh
98 %
vr
16 °
za
16 °
zo
19 °
ma
21 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.