Regio op Straat: De kleine knuffelberin “Mindfulness: Weg met ruis!”

Purmerend – Regio op Straat wordt drie keer per week op maandag, woensdag en vrijdag om 17:00 uur gepubliceerd. Normaal gaan wij elke vrijdag de straat op om opnames te maken voor de week erna maar we hadden nog items in het archief liggen dus besloten we afgelopen vrijdag om een weekje over te slaan. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hopen we de mooiste verhalen te horen.

Deze mevrouw kwamen wij enkele weken geleden tegen bij het Makado winkelcentrum en na enige aarzeling kwam er een heel leuk gesprek op gang. Ze vertelt over haar werk en wat dat precies inhoudt. “Mindfulness betekent gewoon hier in het moment zijn. Ik ben met u in gesprek en daar is de focus van u en van mij. Zonder oordeel over wat het zou kunnen zijn, is geweest of wat het morgen misschien is. Dus het nemen in het hier en nu.” Mevrouw heeft een praktijk aan huis en doet dit werk al twee jaar. “Ik doe dit full-time en er is genoeg vraag naar. Er is niets zweverigs aan in wat ik doe. Het zorgt juist dat je niet gaat zweven maar dat je hier in het moment bent.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*