23.1 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeondernemersDe laatste rit van taxichauffeur Ruud Veenhuizen - Regio Purmerend rijdt mee...

De laatste rit van taxichauffeur Ruud Veenhuizen – Regio Purmerend rijdt mee (video)

Purmerend – Ruud Veenhuizen, misschien wel Purmerends meest bekende taxi-chauffeur. Na iets meer dan 20 jaar gaat Ruud met pensioen. Regio Purmerend reed de laatste nacht met Ruud mee, zo kregen wij een klein kijkje in de Purmerendse Taxi-wereld.

“Het publiek hier in Purmerend is totaal anders dan in bijvoorbeeld Amsterdam”, vertelt ook Johan Schram. Johan is de eigenaar van Taxi Centrale Purmerend. Voorafgaand aan onze tocht met Ruud, vertelde Johan hoe hij vorig jaar het bedrijf overnam en Ruud er bij kreeg. “Ruud is een correcte man, zowel in hoe hij mensen benaderd of in de omgang. Ik ga Ruud missen.”

Ruud, namens heel veel Purmerenders: Bedankt dat je ons altijd veilig naar huis hebt gebracht! Het waren 20 mooie jaren!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
23.1 ° C
24 °
22 °
78 %
0.9kmh
12 %
vr
23 °
za
28 °
zo
25 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.