De laatste rit van taxichauffeur Ruud Veenhuizen – Regio Purmerend rijdt mee (video)

Purmerend – Ruud Veenhuizen, misschien wel Purmerends meest bekende taxi-chauffeur. Na iets meer dan 20 jaar gaat Ruud met pensioen. Regio Purmerend reed de laatste nacht met Ruud mee, zo kregen wij een klein kijkje in de Purmerendse Taxi-wereld.

“Het publiek hier in Purmerend is totaal anders dan in bijvoorbeeld Amsterdam”, vertelt ook Johan Schram. Johan is de eigenaar van Taxi Centrale Purmerend. Voorafgaand aan onze tocht met Ruud, vertelde Johan hoe hij vorig jaar het bedrijf overnam en Ruud er bij kreeg. “Ruud is een correcte man, zowel in hoe hij mensen benaderd of in de omgang. Ik ga Ruud missen.”

Ruud, namens heel veel Purmerenders: Bedankt dat je ons altijd veilig naar huis hebt gebracht! Het waren 20 mooie jaren!

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*