ondernemers

De laatste rit van taxichauffeur Ruud Veenhuizen – Regio Purmerend rijdt mee (video)

Purmerend – Ruud Veenhuizen, misschien wel Purmerends meest bekende taxi-chauffeur. Na iets meer dan 20 jaar gaat Ruud met pensioen. Regio Purmerend reed de laatste nacht met Ruud mee, zo kregen wij een klein kijkje in de Purmerendse Taxi-wereld.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

“Het publiek hier in Purmerend is totaal anders dan in bijvoorbeeld Amsterdam”, vertelt ook Johan Schram. Johan is de eigenaar van Taxi Centrale Purmerend. Voorafgaand aan onze tocht met Ruud, vertelde Johan hoe hij vorig jaar het bedrijf overnam en Ruud er bij kreeg. “Ruud is een correcte man, zowel in hoe hij mensen benaderd of in de omgang. Ik ga Ruud missen.”

Ruud, namens heel veel Purmerenders: Bedankt dat je ons altijd veilig naar huis hebt gebracht! Het waren 20 mooie jaren!

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by