Purmerend

Spontane zoekactie naar vermiste vrouw door Ogen en Oren Purmerend (video)

Purmerend  – Vanavond is er vanuit het Ogen en Oren project Purmerend een spontane zoekactie op touw gezet naar de vermiste vrouw van 55 jaar die sinds dinsdag vanaf het Mastbos vermist wordt. Al de gehele dag is er naar de vrouw gezocht zonder enig resultaat.

De spontane zoekactie werd opgezet door Sandra van der Vlugt-Nieuwendijk, deelnemer aan het Ogen en Oren project. Er liepen totaal 9 personen mee. Gezocht is er in de Purmer-Zuid en een deel van het Purmerbos. Er is wel wat kritiek. Sandra: “Ik heb de politie vanavond gebeld en de zoekactie medegedeeld. Deze wilde geen informatie geven over waar er gezocht was en waar wij, als Ogen en Oren, nog konden zoeken. Al begrijp ik dat natuurlijk wel.”

De zoekactie van vanavond heeft helaas niets opgeleverd. “Mogelijk dat we dit morgenavond kunnen herhalen. “Ik hoop het gesprek met de politie morgen op te pakken en kijk dan verder. Mocht het morgen doorgaan dan zal ik dit meedelen op de Facebookpagina van Purmer-Zuiders.

Over het Ogen en Oren Project

Het doel van het project is om bewoners te bewegen zelf op pad te gaan en de wijk met andere ogen te bekijken. Dit kunnen bewoners bijvoorbeeld doen door de politie te bellen als ze iets verdachts zien.

Meer informatie op: https://ogenenoren.com.

Foto’s: Mihlo Baerts

Relevant artikel:

Hele dag al zoekacties naar vermiste Mieke (55)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.