9.2 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomePurmerendSpontane zoekactie naar vermiste vrouw door Ogen en Oren Purmerend (video)

Spontane zoekactie naar vermiste vrouw door Ogen en Oren Purmerend (video)

Purmerend  – Vanavond is er vanuit het Ogen en Oren project Purmerend een spontane zoekactie op touw gezet naar de vermiste vrouw van 55 jaar die sinds dinsdag vanaf het Mastbos vermist wordt. Al de gehele dag is er naar de vrouw gezocht zonder enig resultaat.

De spontane zoekactie werd opgezet door Sandra van der Vlugt-Nieuwendijk, deelnemer aan het Ogen en Oren project. Er liepen totaal 9 personen mee. Gezocht is er in de Purmer-Zuid en een deel van het Purmerbos. Er is wel wat kritiek. Sandra: “Ik heb de politie vanavond gebeld en de zoekactie medegedeeld. Deze wilde geen informatie geven over waar er gezocht was en waar wij, als Ogen en Oren, nog konden zoeken. Al begrijp ik dat natuurlijk wel.”

De zoekactie van vanavond heeft helaas niets opgeleverd. “Mogelijk dat we dit morgenavond kunnen herhalen. “Ik hoop het gesprek met de politie morgen op te pakken en kijk dan verder. Mocht het morgen doorgaan dan zal ik dit meedelen op de Facebookpagina van Purmer-Zuiders.

Over het Ogen en Oren Project

Het doel van het project is om bewoners te bewegen zelf op pad te gaan en de wijk met andere ogen te bekijken. Dit kunnen bewoners bijvoorbeeld doen door de politie te bellen als ze iets verdachts zien.

Meer informatie op: https://ogenenoren.com.

Foto’s: Mihlo Baerts

Relevant artikel:

Hele dag al zoekacties naar vermiste Mieke (55)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
9.2 ° C
11.2 °
7.8 °
78 %
4.5kmh
100 %
vr
9 °
za
8 °
zo
11 °
ma
9 °
di
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.