18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home* RecreatieRecreatiebad Leeghwaterbad weer beschikbaar

Recreatiebad Leeghwaterbad weer beschikbaar

Purmerend – Vanaf maandag 24 december is het recreatiebad weer helemaal klaar voor enthousiaste zwemmers. De komende dagen zijn nog nodig voor het op temperatuur brengen van het water en de zwemzaal. Met het opleveren van dit bad is de verduurzaming van het Leeghwaterbad afgerond. De komende weken gaan de aannemers de resterende materialen opruimen en de keet verwijderen. De gemeente en Spurd zijn blij dat alle baden van het zwembad vanaf de kerstvakantie weer toegankelijk zijn voor de Purmerenders en inwoners van omliggende gemeenten. 

Manager van het Leeghwaterbad Freek Eshuis is een gelukkig man: ‘Alle collega’s hebben keihard gewerkt om het zwembad tijdens de werkzaamheden steeds zoveel mogelijk voor onze klanten open te houden. Dat is gelukt en dat hebben we gemerkt door de vele positieve opmerkingen. Omdat de glijbaan nog niet beschikbaar is betaalt men voorlopig het daltarief.’

Directeur van Spurd Jancor de Boer: ‘In nauwe samenwerking met de gemeente en hoofdaannemer Vaessen hebben we het Leeghwaterbad niet als geheel hoeven sluiten, maar steeds een van de vier baden. De Purmerenders konden tijdens de werkzaamheden blijven zwemmen en de inkomsten zijn wel minder geweest, maar door niet maanden geheel te sluiten is het financiële nadeel voor de gemeente meegevallen.’. Vanaf maandag 24 december is iedereen weer van harte welkom in alle vier de baden. Door onder meer de isolatie met driedubbel glas in de gevels en extra isolatie van het dak dalen de energiekosten.

Woensdagochtend 2 januari 2019 is er Ukkies NieuwjaarsDuik met als thema Winterwonderland. Maandag 31 december en vanaf woensdag 2 tot en met vrijdag 4 januari is er KerstPurVak in het Leeghwaterbad. Het programma staat op de websites van Spurd en Leeghwaterbad.

De toegangsprijzen per 2019 staan in de loop van volgende week op de website van het Leeghwaterbad. 

Het Leeghwaterbad is eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag de gehele dag gesloten. Oudejaarsdag sluit het Leeghwaterbad om 16.00 uur.

Relevant artikel:

Recreatiebad Leeghwaterbad twee maanden niet beschikbaarSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.