13.4 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomeondernemersSneak preview met Erol in "het nieuwe Kriti"

Sneak preview met Erol in “het nieuwe Kriti”

Purmerend – Het is nog niet klaar, maar wat is hij trots! Eigenaar Erol Savur neemt Regio Purmerend mee om alvast een kijkje te nemen in “het nieuwe Kriti”. De locatie aan de Kolkstraat zal naar verwachting aan het begin van de lente weer open gaan. Kijken jullie mee met onze sneak-preview?

De verbouwing duurt langer dan gepland en dit komt niet alleen door wat tegenslagen. In de eerste instantie zou Kriti alleen op de begane grond gaan uitbreiden. Gaandeweg de renovatie realiseerde Erol zich meer en meer dat de bovenverdieping van het nieuwe gedeelte ook heel veel kansen kon bieden. Daarom werd er besloten om ook de grote zolder met zijn prachtige authentieke balken bij het restaurant te betrekken. Kriti wordt hierdoor groter dan in de eerste instantie de bedoeling was.

Hoewel de Griek plaats zal gaan bieden aan 160 gasten, blijf je de intimiteit van het oude Kriti zien. Door het restaurant op te delen in vier gedeelten – twee aparte bovenverdiepingen, een grote ruimte op de begane grond en een klein zitgedeelte aan het raam voor de bar – behoudt het restaurant zijn knusse sfeer.

Voor de mensen die vaker in het oude Kriti geweest zijn is het bijna niet voor te stellen. Het gehele beneden-gedeelte waar vroeger de tafeltjes stonden, zal nu helemaal keuken worden! De afzuigkap is inmiddels geïnstalleerd.

Goed nieuws voor de mensen die slecht ter been zijn. Kriti heeft nu ook toiletten op de begane grond! Eén van de toiletten is extra ruim en kan hierdoor makkelijk worden gebruikt door minder validen.

De hoofdingang van Kriti komt tussen de twee panden in. Bovenop het nieuwe gedeelte kunnen gasten in de zomer genieten van de zon op het dakterras. “Er komt nog wel een hekje voor hoor”, grapt Erol. “Anders liggen de gasten na twee Ouzo op straat.”

 

Kriti Grieks Restaurant & Tapasbar is nu nog gevestigd in de oude Drie Zwanen aan de Neckerstraat 3, 1441 KT Purmerend.  kritipurmerend.nl  – telefoonnr: 0299 429 049

Vanaf de lente staan Erol en zijn team weer op de oude vertrouwde locatie in de Kolkstraat

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
13.4 ° C
14.4 °
12.2 °
79 %
4.5kmh
56 %
zo
19 °
ma
22 °
di
21 °
wo
22 °
do
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.