17.9 C
Purmerend
zondag 16 juni 2024
Home112Wijkagenten Purmerend zochten naar nieuwe slogan veilig omgaan met vuurwerk

Wijkagenten Purmerend zochten naar nieuwe slogan veilig omgaan met vuurwerk

Purmerend – In november 2018 hebben de wijkagenten Overwhere alle groepen 7 van de basisscholen in de wijk “veilig vuurwerk-les” gegeven. Omdat de wijkagenten een passende slogan zochten voor veilig om te gaan met vuurwerk is na de lessen een wedstrijd uitgeschreven.

Alle leerlingen mochten een slogan bedenken en inzenden. De juffen van de klassen maakten vervolgens een top 5 van inzendingen van een andere school. Uit deze 20 geselecteerde slogans hebben wijkagenten Johnny en Harry voor elke klas een klas-winnaar gekozen.

Op donderdag 12 december zijn de wijkagenten alle klassen langs gegaan en hebben de klas-winnaars een certificaat en een Bumper de politiehond kalender overhandigd. Dit waren Kim, met de slogan “Stunten met vuurwerk?? Laat je niet overhalen, want dat is balen. “Ook al doe je stoer, zonder vingers kun je geen ene moer.” Mila met de slogan “Vuurwerk is niet voor iedereen een plezier, denk ook eens aan andermans huisdier” en Roan, met “Je bent een malloot als je met vuurwerk kloot.”

Liv is de winnaar van de grote sloganwedstrijd 2018 is geworden met als slogan: “Als je vuurwerk goed hanteert, blijft jouw gezondheid gegarandeerd.” Deze slogan staat op een poster welke op een hoop locaties in de wijk komt te hangen en op diverse websites komt te staan. Liv heeft naast het certificaat en de Bumper kalender de uitnodiging gekregen om samen met een vriendin of vriend het politiebureau te bezoeken. Dan zullen de foto’s op de motor en in de politieauto’s gemaakt worden.

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
17.9 ° C
18.9 °
16.2 °
68 %
7.2kmh
65 %
zo
17 °
ma
19 °
di
21 °
wo
17 °
do
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.