112Purmerend

Wijkagenten Purmerend zochten naar nieuwe slogan veilig omgaan met vuurwerk

Purmerend – In november 2018 hebben de wijkagenten Overwhere alle groepen 7 van de basisscholen in de wijk “veilig vuurwerk-les” gegeven. Omdat de wijkagenten een passende slogan zochten voor veilig om te gaan met vuurwerk is na de lessen een wedstrijd uitgeschreven.

Alle leerlingen mochten een slogan bedenken en inzenden. De juffen van de klassen maakten vervolgens een top 5 van inzendingen van een andere school. Uit deze 20 geselecteerde slogans hebben wijkagenten Johnny en Harry voor elke klas een klas-winnaar gekozen.

Op donderdag 12 december zijn de wijkagenten alle klassen langs gegaan en hebben de klas-winnaars een certificaat en een Bumper de politiehond kalender overhandigd. Dit waren Kim, met de slogan “Stunten met vuurwerk?? Laat je niet overhalen, want dat is balen. “Ook al doe je stoer, zonder vingers kun je geen ene moer.” Mila met de slogan “Vuurwerk is niet voor iedereen een plezier, denk ook eens aan andermans huisdier” en Roan, met “Je bent een malloot als je met vuurwerk kloot.”

Liv is de winnaar van de grote sloganwedstrijd 2018 is geworden met als slogan: “Als je vuurwerk goed hanteert, blijft jouw gezondheid gegarandeerd.” Deze slogan staat op een poster welke op een hoop locaties in de wijk komt te hangen en op diverse websites komt te staan. Liv heeft naast het certificaat en de Bumper kalender de uitnodiging gekregen om samen met een vriendin of vriend het politiebureau te bezoeken. Dan zullen de foto’s op de motor en in de politieauto’s gemaakt worden.

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.